Home Wie ben ik Videocursussen Links Contact

© 2015-2018 by T. Gamelkoorn Arnhem

THEO GAMELKOORN videotrainingen

U leert in de Basiscursus hoe u uw films kunt monteren met het Nederlandstalige videobewerkings-programma Pinnacle Studio (laatste versie). De Basiscursus wordt gegeven in 8 lessen van 2 uur. Elke les bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

Na afloop van deze Basiscursus bent u in staat om uw zelfgemaakte films op uw computer te plaatsen, te monteren cq. te bewerken en op een DVD te plaatsen. U wordt stap voor stap door de cursus geleid.

Noodzakelijke kennis:Wilt u leren om van uw filmmateriaal een boeiende film te maken dan is de Basiscursus video-bewerking zeker aan te bevelen.

Met het videobewerkingsprogramma Pinnacle Studio (altijd de laatste versie) kunt u uw videomateriaal bewerken tot een aantrekkelijke film en deze op een DVD plaatsen. U zult zich snel vertrouwd voelen met dit programma.

Deze videocursussen worden gegeven in de cursusruimte van de wijkverenigng “Elderveld” in Arnhem, daar staan 6 computers waarop de deelnemers zelf kunnen werken en oefenen. Tevens worden bij deze cursussen een cursusboek geleverd.


Cursusdag:

Woensdagavond

Aanvang:

20:00 - 22:00 uur

Startdatum:

nog niet bekend

Versie:

Pinnacle Studio Versie 20/21

Eerst volgende Basiscursus: Aanmelden:

Wijkvereniging “Elderveld”  026-3810798


CURSUS VIDEOBEWERKING