Home Wie ben ik Videocursussen Links Contact

© 2015-2018 by T. Gamelkoorn Arnhem

THEO GAMELKOORN videotrainingen

Als hobby-ist ben ik in het digitale tijdperk begonnen met mijn eerste digitale videocamera Panasonic NV-DS28. Daarvoor heb ik jaren lang gefilmd met o.a. een super 8mm filmcamera Ricoh 800Z. Momenteel maak ik de opnames met een professionele camera; de Sony HDV-FX1000E. Een erg goede filmcamera.


Een aantal jaren geef ik de cursus videobewerking met Pinnacle Studio. Deze geef ik op een vaste locatie in Arnhem. Maar kan ook bij u thuis of andere locatie gegeven worden.


Voor deze videobewerkingscursus heb ik een cursusboek samengesteld. De handleiding die bij Pinnacle Studio meegeleverd wordt, is soms een doolhof om doorheen te komen. Bent u een beginnende filmer, dan krijgt u in het begin te veel informatie waar u op dat moment weinig mee kunt doen. Jammer zou dan zijn als u afhaakt en evt. naar een ander videobewerkingsprogramma gaat zoeken of erger nog, helemaal zou stoppen.


Ik heb een eenvoudig cursusboek voor de beginnende filmers geschreven. Met de opgedane kennis en ervaring en met behulp van derden, heb ik dit boek samengesteld. Ik heb o.a. gekeken naar de informatie die een beginnende filmer nodig heeft om een start te maken. Duidelijke voorbeelden met een eenvoudige uitleg.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak verwijs ik u door naar mijn contactformulier. Vragen staat vrij.

WIE BEN IK